Microsoft opleidingen voor de zorg

Informatica Opleidingen Arendshorst geeft bedrijfsopleidingen voor beginners en gevorderden in Microsoft Office, Windows, VBA en MS Project. Ook verzorgen wij Migratie trajecten "Op Maat'' bijvoorbeeld van Microsoft Office 2003 of 2007 naar MS Office 2010.

Al onze cursussen/opleidingen worden verzorgd door enthousiaste en vakbekwame docenten (uit de praktijk) met een ruime ervaring bij uiteenlopende opdrachtgevers. De opleidingen worden gegeven in onze eigen cursusruimte, voorzien van de modernste apparatuur en software of in-company bij de opdrachtgever.

Aan de rechterkant van deze pagina treft u een greep aan van de opleidingen die wij verzorgen.

Gezondheid en zorg

Solidariteit tussen jong en oud, gezond en ziek. Iedereen heeft recht op goede en veilige zorg. De overheid zet zich in voor een gezond Nederland. Daarbij staan kwaliteit en betaalbaarheid van de zorg voorop.

bron: Rijksoverheid


De overheid verwoordt erg mooi waar de zorg voor staat. Wij kunnen ons goed vinden in deze bewoordingen en helpen zorgverleners graag op het gebied van computerkennis, in de breedste zin des woords.

 

Onze ervaringen in de (gezondheids)zorg

Inmiddels hebben we vele ziekenhuizen en zorginstellingen geholpen om sneller en beter te werken met de computer en de bijbehorende programma's/applicaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Migratie training overstap Microsoft Office 2003 -> 2010 voor groot ziekenhuis
  • Basis en vervolg cursussen Microsoft Excel voor 250 ambulante verpleeg(st)ers
  • Jaarlijkse "opfris" training Microsoft Office middelgroot verzorgingstehuis
  • Op maat training sneller en beter werken voor een grote zorgverzekeraar

 

Opleidingen die veel in de zorg worden gevolgd

Excel

Microsoft Excel 2010
Werkt u met getallen en moet u op basis van die getallen beslissingen nemen? Dan is MS Excel voor u de oplossing. U voert uw getallen in en geeft aan wat er berekend moet worden. Microsoft Excel voert alle berekeningen in een fractie van een seconde uit. Microsoft Excel is ideaal voor het maken van rekenmodellen voor bijvoorbeeld het bepalen van uw verkoopprijs of het maken van offertes.

Lees verder

 Project

Microsoft Project 2010
Microsoft Project is wereldwijd het meest gebruikte projectmanagement programma. Een erg krachtig hulpmiddel bij het efficiënt plannen, toepassen en communiceren van project informatie. Microsoft Project is een dynamisch en gebruiksvriendelijk programma. Wijzigingen in bijvoorbeeld planning, budget en deadlines zijn zeer gemakkelijk aan te brengen. En natuurlijk is het uiterst efficiënt in samenwerking met andere Microsoft Office toepassingen.

Lees verder

 Word

Microsoft Word 2010
Microsoft Office Word is het meest toegepaste tekstverwerkingsprogramma ter wereld. Word maakt uw werk een stuk aangenamer en neemt u vrijwel alle opmaak- en correctiewerk uit handen. U kunt uw aandacht volledig richten op de inhoud van de tekst. Is uw document klaar, dan kunt u het afdrukken, opslaan of rechtstreeks e-mailen met behulp van MS Word.

Lees verder

Overzicht van alle cursussen

 

Informatie aanvragen
Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om te reageren op uw informatie aanvraag.